Wanneer moet een auto een APK-keuring?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keurings-rapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen. Vóór deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn.

Wat wordt gecontroleerd?
Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen: Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuur-inrichting, verlichting en carrosserie - Milieu: uitlaatgassen - Algemeen: het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer & de gebruikte brandstof. 


Reparatie van alle merken

BSA staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons terecht voor alle reparaties, onderdelen en het stellen van een diagnose. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Tevens krijgt u ten allen 1 jaar montage garantie


Grote beurt

Wat houd een grote beurt in?

Een grote beurt met 78 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw auto is. Daarnaast wordt de olie ververst, het oliefilter, luchtfilter en indien van toepassing de brandstoffilter en bougies vervangen. De monteur kan tijdens de grote beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren.


Kleine beurt

Wat houd een grote beurt in?

Een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw auto is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de kleine beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkomt u dat de nog goed functionerende onderdelen schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw auto.